Verhelder Talent

Aanvragen Strippenkaart

We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Daarom vragen we je de volgende informatie goed door te lezen, jouw gegevens in te vullen en akkoord te geven.

De strippenkaart

De strippenkaart bestaat uit 10 strippen van een half uur coaching. Deze strippen kun je inzetten voor alle diensten van Verhelder Talent die in tijd zijn uit te drukken. Te denken valt aan coaching, cv check, brief nakijken, LinkedIn, gespreksvoorbereiding etc. De strippenkaart kent geen einddatum, maar is wel persoonsgebonden.

Kosten en facturatie

De kosten van de strippenkaart bedragen €425,-. Wanneer je de strippenkaart aanvraagt ga je akkoord met deze kosten. Zodra de eerste strip is gebruikt is annuleren niet meer mogelijk. We sturen je een factuur met betaallink voor het voldoen van het factuurbedrag. Bij het niet volledig gebruiken van de strippenkaart geven wij geen geld terug.

Rapportage en privacy

Verhelder Talent gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens en documenten. Deze worden zonder jouw schriftelijke toestemming niet aan derden of partijen binnen dit traject (zoals bijvoorbeeld je werkgever) verstrekt. Wij houden notities over jouw voortgang bij die je te allen tijde bij ons kan opvragen of kan verwijderen. In onze Privacyverklaring lees je precies hoe we met al jouw gegevens omgaan.

Jouw gegevens

We willen je vragen om het volgende formulier zo volledig mogelijk voor ons in te vullen. Wij hebben deze gegevens nodig om de tests voor je klaar te zetten en de factuur op te maken. Wil je liever eerst overleggen? Geen probleem! Bel 072-743 97 23


 Ik heb bovenstaande informatie goed gelezen en ga akkoord met de inhoud en de bijbehorende kosten.

Wanneer je op "BEVESTIGEN" klikt ga je daarmee akkoord met: de inhoud en uitvoering zoals beschreven in dit formulier inclusief kosten, de leveringsvoorwaarden inclusief verwerkersovereenkomst en neem je kennis van ons privacybeleid. Op de uitvoering van de opdracht is de Noloc Gedragscode van toepassing.

Lees hier onze Leveringsvoorwaarden

Lees hier onze Privacyverklaring

Lees hier de Noloc gedragscodeUw aanvraag wordt verwerkt.