Verhelder Talent


Inschrijven Online Programma Solliciteren

We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Daarom vragen we je de volgende informatie goed door te lezen, jouw gegevens in te vullen en akkoord te geven.

Inhoud van het online programma

Het online programma is een E-Learning met diverse opdrachten, filmpjes en informatie met als doel je sollicitatievaardigheden te verbeteren. Je krijgt 6 maanden online support.

Kosten en facturatie

De kosten van dit programma bedragen €95,-. Wanneer je je aanmeldt voor het programma ga je akkoord met deze kosten. Je ontvangt direct toegang tot de E-Learning. Het is helaas dan ook niet mogelijk om na akkoord nog te annuleren. We sturen je een factuur met betaallink voor het voldoen van het factuurbedrag.

Rapportage en privacy

Verhelder Talent gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens en documenten. Deze worden zonder jouw schriftelijke toestemming niet aan derden of partijen binnen dit traject (zoals bijvoorbeeld je werkgever) verstrekt. Wij houden notities over jouw voortgang bij die je te allen tijde bij ons kan opvragen of kan verwijderen. In onze Privacyverklaring lees je precies hoe we met al jouw gegevens omgaan.

Jouw gegevens

We willen je vragen om het volgende formulier zo volledig mogelijk voor ons in te vullen. Wij hebben deze gegevens nodig om de tests voor je klaar te zetten en de factuur op te maken. Wil je liever eerst overleggen? Geen probleem! Bel 072-743 97 23

Wanneer je op "BEVESTIGEN" klikt ga je daarmee akkoord met: de inhoud en uitvoering zoals beschreven in dit formulier inclusief kosten, de leveringsvoorwaarden inclusief verwerkersovereenkomst en neem je kennis van ons privacybeleid. Op de uitvoering van de opdracht is de Noloc Gedragscode van toepassing.

Lees hier onze Leveringsvoorwaarden

Lees hier onze Privacyverklaring

Lees hier de Noloc gedragscode

Uw aanvraag wordt verwerkt.